Sponsors 2023

De Stichting Jeugd en Muziek is een non-profit organisatie. De organisatie wordt incidenteel ondersteunt door diverse ondernemingen of fondsen, financieel of in natura. Via deze weg wil de stichting onderstaande sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Bent u ook geïnteresserd om Jeugdmuziekkamp te steunen? Neem dan contact op met de organisatie. 

 

Autobedrijf Benton
In de 30 jaar van ons bestaan is Benton uitgegroeid tot een begrip. Klanten komen niet alleen uit de regio, maar uit het hele land. Voor hen is Benton een vertrouwd en betrouwbaar adres voor vrachtwagens, bedrijfswagens en gebruikte personenauto's. Als onafhankelijk autobedrijf maakt Benton geen onderscheid in merken. Wel in kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor inkoop, verkoop, reparatie, keuring en onderhoud. 
www.autobedrijfbenton.nl 


Loon- en Verhuurbedrijf PCW de Groot
Loon- en verhuurbedrijf P.C.W. de Groot is een jong en dynamisch bedrijf dat werkzaam is op vele vlakken van agrarisch loonwerk, cultuurtechnische werken, het verhuren van chauffeur en machinisten tot en met een strohandel. Dit bedrijf ondersteunt de organisatie regelmatig met een financiele bijdrage. Waarvoor dank!
www.loonbedrijfpcw.nl 

Muziekcadeautjes.nl
Op deze website vind je de allerleukste cadeautjes voor jong en oud. En allemaal met een muziklaat tintje. Potloden, pennen, mokken, boekjes en zelfs chocoladse. Altijd leuk om te geven bij een verjaardag, jubileum of verenigingsactiviteit.
www.muziekcadeautjes.nl 

 


Wilt u Jeugdmuziekkamp ook steunen, financieel of in natura ? 

Neem dan contact met ons op ...

 

 

 benton 

MuziekCadeautjes logo